video-zdrava-druzba-19-9-2021
· Čas branja: 1 min

O vojaški strategiji prvega oblikovalca politike v Sloveniji. Kaj res dela v politiki? Kolikšno pozornost namenja globalistom in koliko lastnim interesom? V čem nas tu najbolj zavaja? Od kdaj nima (več) moči za odstavitev predsednika Državnega zbora, postavitev ustavnega sodnika ali sprejetja ključnih zakonov?

Zakaj so različice ZNB načrtno vnašane za strašenje in odmikanje naše pozornosti od projektov, ki se dogajajo dejansko v ozadju? Ki bi še kako vplivali na naša življenja? Zakaj ga verjetno ne zanimajo (več) naslednje volitve in kako tega ne razumejo aktualni koalicijski partnerji? Kako dejansko poteka zakonodajni postopek? Kaj pomeni Odbor za zdravstvo in šele za njim plenarna seja Državnega zbora – najmanj ena obravnava? In kako bi moral zgledati dejanski protest ogromne možice?

Kako bi morebitni sprejeti predlog zakona z navadno večino najverjetneje ponovno prejel veto Državnega sveta (tudi zaradi prebujanja sindikatov, ki jih je z aktivnostmi očitno uspel prebuditi dr. Teršek)? In kako kimavicija nikakor ni sposobno sestaviti potem absolutne večine ob morebitnem ponovnem glasovanju, ki si ga sploh ne upajo privoščiti.

O verodostojnosti! Kot ključnem elementu in predpogoju (!) spremembe! O pomenu zdravil za bolezenska stanja, ki bodo nadomestila cepiva. In zakaj onemogočajo dostop do ivermektina. In o resnično nujnem ne-napovedovanju in ne-udejanjanju agend, katerih avtorji nismo. In katerih ne želimo. Ker se moramo zavedati pomena (so-kreiranja) informacijskega polja! In posledično agend!

Delite naprej ...