cas-poslovimo-od-glifosata

Čas je, da se poslovimo od glifosata!

Konec počitnic – ki so bile za mnoge vnovičen vremenski stres – je čas za delo! Pred nami je zbiranje 5.000 podpisov za nov ljudski predlog zakona, ki smo ga pripravili v nestrankarskem in ne-satelitskem civilno-družbenem gibanju Zdrava družba z … Preberite več!
dokumentarec-vreden-ogleda

Dokumentarec, ki ga ne gre zamuditi!

Dokumentarec, v katerem lahko vidimo vse najbolj verodostojne v času razglašene krize, ki jasno in precizno predstavijo vzroke in posledice. Dokumentarec, ki ga ne gre zamuditi. Ki ga velja deliti. In si ga zapomniti.
pogovor-fuellmich

Pogovor pri dr. Fuellmichu o Sloveniji

Najprej o tem, kje smo že bili. Kje in kako smo v zgodovini že aktivno sodelovali pri uničenju agresorja. O pomenu Gibanja neuvrščenih za svetovno zgodovino, ker so se uspeli pravilno pozicionirati neposredno v polje sprejemanja odločitev. Kar nam vsem … Preberite več!
zemljevid-slovenije-zastava

Zdaj gre zares in za vse nas!

Konec tega leta se končuje 30 let, ki smo jih izgubili – namesto, da bi kot narod napredovali, smo razprodali svojo državo in kot skupnost močno nazadovali. Gre za 30 let naše soodgovornosti, ker smo kot ljudstvo dobroverno gledali stran … Preberite več!
kontemplacija-22

Kontemplacija o interventnem zakonu in disciplini

Vse podrobnosti glede sprejemanja pravnega nesmisla v obliki interventnega zakona oziroma PKP10. Katera odbora sta zanj pristojna in kdaj ga bosta obravnavala. Zakaj še ni sklicev odborov? In o prodanosti Gospodarske zbornice Slovenije za davkoplačevalske evrčke. In nasprotovanju sindikatov, ki … Preberite več!
interventna-kontemplacija

Interventna kontemplacija!

O nujnosti discipline in dosledne aktivacije glede enega najnevarnejših predlogov zakona v zgodovini samostojne Slovenije – t.i. interventni zakon PKP10.
kontemplacija-20

Kontemplacija o napadu politike na naše otroke

O napadu politike na naše otroke. In posledičnem zlomu izobraževalnega sistema. O 23 straneh sprejetih sklepov na seji vlade. In posledični trdnosti koalicije. Kako si kupujejo poslance za ključna glasovanja. O politikantstvu Zdravniške zbornice s pritlehtnimi napadi na Iniciativo slovenskih … Preberite več!